הנכם מוזמנים להעלות שאלות בפורום, ותקבלו תשובה מאחד מאנשי הצוות שלנו.
פורום התמיכה שלנו להורים קיים משנת 2010 , ולאחרונה שודרג.
לנוחותכם, בהמשך הדף ריכזנו גם שאלות נפוצות ותשובות שעלו בשנים קודמות במסגרת הפורום, לחצו כאן לקריאה
שלום, בני בן ה 7 מאובחן עם ODD, ADHD, ויסות ריגשי וכו', התחיל את כיתה א'עם סייעת, אבל נוטה להתפרצויות זעם ואלימות גם כלפי הצוות החינוכי ולא נכנס לשיעורים כמעט. ברקע בעיות התנהגות בעבר שהיו תלויות מסגרת, ברגע שנמצא עם גננת / מבוגר שמכבד את הסמכות שלו הוא שולט בעצמו ובהתפרצות ומחליף אותה בבכי. כדורים כגון אטנט, ריטאלין, אטומיק השפיעו לרעה ועשו בדיוק ההיפך עד להתנהגות פסיכוטית. הדרכות הורים, טיפולים רגשיים בכל מיני וריאציות לא הועילו, אנחנו כבר מיואשים.
היי ורד, שבת שלום, מה שלומך?
תודה שכתבת לנו,
בהמשך למה שכתבת, האם לבנך ישנן התפרצויות מאין אלה גם בבית? במידה וכן - מה הומלץ לכם לעשות במצבים כאלה?
אני מבינה את התסכול והייאוש מטיפולים קודמים שלא הועילו ורק גבו מכם זמן ומשאבים. יחד עם זאת - אני ממליצה בחום שתגיעו אל המרפאה שלנו ותתאמו פגישת אינטייק. מדובר בפגישה ראשונית שנועדה להתייחס לעומק ובבהירות אל הדברים שאנחנו מדברים עליהם בהתכתבות הזו. אני חושבת שההערכה המקצועית הזו תעזור לנו להבין האם ההדרכה שלנו עשויה להועיל לכם או לא. חשוב לי להדגיש שהגעה לאינטייק איננה מחייבת המשך טיפול וכי ב- 30% מהמקרים, האינטייקים מסתיימים ללא הפניה לטיפול. מה דעתך?